СВП

  во

  Со традиционалната и препознатлива програма, но и со нови содржини од 21 до 26 август ќе се одржи 58. издание на Фестивалот Струшки вечери на поезијата. Во ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Со традиционалната и препознатлива програма, но и со нови содржини од 21 до 26 август ќе се одржи 58. издание на Фестивалот Струшки вечери на поезијата. Во ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Поетска порака која ќе се чита на свеченото отворање, организиран превоз и пренос во живо од настаните, се дел од новините за 58. издание на Струшките вечери ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Со традиционалната и препознатлива програма, но и со нови содржини од 21 до 26 август ќе се одржи 58. издание на Фестивалот Струшки вечери на поезијата.Во ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Освен македонски и англиски, на СВП ќе секористат и албански и француски јазик. Организаторите на Струшките вечери на поезијата ја објавија Програмата на ...
  сите 53 | | | веќе видена

  НУМ „Струшки вечери на поезијата“ (СВП) бара 18 волонтери за претстојнитиот меѓународен поетски фестивал, кој ќе се одржи во Струга од 21 до 26 август 2019 ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Подготовките за 58. издание на Струшките вечери на поезијата (СВП) се во завршна фаза, соопштуваат организаторите. Покрај добитничката на Златниот венец, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Повеќе од 30 поети од повеќе земји во светот го потврдиле своето присуство за 58. Струшки вечери на поезијата, кое ќе се одржува од 21 до 27 август.Покрај ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Повеќе од 30 поети од повеќе земји во светот го потврдиле своето присуство за 58. Струшки вечери на поезијата, информираше денеска дирекцијата на фестивалот. ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Повеќе од 30 поети од повеќе земји во светот го потврдиле своето присуство за 58. Струшки вечери на поезијата, информираше денеска дирекцијата на фестивалот. ...
  сите 11 | | | веќе видена