Суперхикс

  во

  За да се покрене јавната свест за лицата со аутизам, за прифаќање на нивната различност и вклучување во општеството, невладината организација „Аутизам ААМК“, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  „Секој ден растеме заедно, да царува добрина, љубов и другарство“, порачаа десетина музичари низ песната Растеме заедно, создадена со цел подигнување на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Со цел покревање на јавната свест за лицата со аутизам, прифаќање на нивната различност и вклучување во општеството, невладината организација „Аутизам ААМК“, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Со цел подигање на јавната свест за лицата со аутизам, прифаќање на нивната различност и вклучување во општеството, невладината организација „Аутизам ААМК“, во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Со цел покревање на јавната свест за лицата со аутизам, прифаќање на нивната различност и вклучување во општеството, невладината организација „Аутизам ААМК“, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Со цел покревање на јавната свест за лицата со аутизам, прифаќање на нивната различност и вклучување во општеството, невладината организација „Аутизам ААМК“, ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Со цел покревање на јавната свест за лицата со аутизам, прифаќање на нивната различност и вклучување во општеството, невладината организација „Аутизам ААМК“, ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Со цел покревање на јавната свест за лицата со аутизам, прифаќање на нивната различност и вклучување во општеството, невладината организација „Аутизам ААМК“, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Горан Папаз, познатиот саксафонист од Охрид, заедно со црковната музичка група „Агапе” утре ќе настапат пред папата Франциск. Папаз ќе свири саксафон соло на ...
  сите 548 | | | веќе видена

  „Визија“ е бенд од Скопје, Македонија, основан во ноември 2011 г. Бендот добива одлични критики од американската радиостаница WMBR и од британската музичка ...
  сите 4 | | | веќе видена