Судан

  во

  Девица од Јужен Судан, била продадена преку Фејсбук на богат бизнисмен, за 500 крави, три луксузни автомобили и 8.855 евра. Фотографија од 17-годишна девојка ...
  сите 7 | | | веќе видена

  За изградбата на првата фаза на аеродромот во Истанбул, кој вчера беше свечено отворен, само досега биле ангажирани 10 илјади работници, а инвестирани се 6 ...
  сите 15 | | | веќе видена

  За изградбата на првата фаза на аеродромот во Истанбул кој вчера беше свечено отворен, само досега биле ангажирани 10 илјади работници, а инвестирани се 6 ...
  сите 18 | | | веќе видена

  За изградбата на првата фаза на аеродромот во Истанбул кој вчера беше свечено отворен, само досега биле ангажирани 10 илјади работници, а инвестирани се 6 ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во последната колумна на престижниот „Вашингтон пост“ објавена пред неговото исчезнување, саудискиот новинар Џамал Кашоги пишува за недостатокот на слобода на ...
  сите 194 | | | веќе видена

  Кумановската уметница Валентина Илијевска учествуваше на петтата Интернационална ликовна колонија „Бурулус“ во Египет, која се одржа од 1 до 16 октомври во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Кумановската уметница Валентина Илијевска учествуваше на петтата Интернационална ликовна колонија „Бурулус“ во Египет, која се одржа од 1 до 16 октомври во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Кумановската уметница Валентина Илијевска учествуваше на петтата Интернационална ликовна колонија „Бурулус" во Египет, која се одржа од 1 до 16 октомври во ...
  сите 4 | | | веќе видена