Субрата Рој

  во

  Откако за иднината на „Форс Индија“ се напишаа безброј можни сценарија, на виделина почнаа да излегуваат фактите поради кои компанијата што стои зад Ф1 тимот е ...
  сите 12 | | | веќе видена

   ВМРО-ДПМНЕ не само што не сакаат државата да оди напред, туку имаат и најмалку 30 црни сценарија преку кои сакаат Македонија да ја направат нивен заложник. 1. ...
  сите 111 | | | веќе видена

  „ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски упорно одбиваат да го поддржат успехот на Македонија и упорно се обидуваат да ја закочат македонската иднина. ВМРО-ДПМНЕ не ...
  сите 113 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски упорно одбиваат да го поддржат успехот на Македонија и упорно се обидуваат да ја закочат македонската иднина. ВМРО-ДПМНЕ не ...
  сите 145 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски упорно одбиваат да го поддржат успехот на Македонија и упорно се обидуваат да ја закочат македонската иднина, велат од СДСМ во ...
  сите 148 | | | веќе видена