Субрата

  во

  Владата уште не знае во што ќе се пренамени споменикот на Мајка Тереза кој го блокира влезот на Плоштадот Македонија, но и понатаму не отстапува од одлуката ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Владата уште не знае во што ќе се пренамени споменикот на Мајка Тереза кој го блокира влезот на Плоштадот Македонија, но и понатаму не отстапува од одлуката ...
  сите 83 | | | веќе видена

  – ВМРО-ДПМНЕ нема никаков кредибилитет да зборува за Охридскиот регион бидејќи токму оваа партија е главен виновник за состојбата на Охридскиот регион, ...
  сите 84 | | | веќе видена

  УНЕСКО вчера објави дека ќе препорача Охрид да се најде на Листата на загрозено светско наследство, откако повеќегодините укажувања, препораки и предупредувања ...
  сите 109 | | | веќе видена

  По хаосот што го остави зад себе и последиците што ги предизвика врз Охридскиот регион, ВМРО-ДПМНЕ нема никаков кредибилитет да зборува, денес се постапува по ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Оттука, ВМРО-ДПМНЕ нема никаков кредибилитет да зборува за Охридскиот регион после 11 години свесно уништување и загрозување на природното и културно ...
  сите 102 | | | веќе видена

  „Токму ВМРО-ДПМНЕ остави хаос и ги предизвика последиците врз Охридскиот регион. Оттука, ВМРО-ДПМНЕ нема никаков кредибилитет да зборува за Охридскиот регион ...
  сите 103 | | | веќе видена

  По хаосот што го остави зад себе и последиците што ги предизвика во Охридскиот Регион, ВМРО-ДПМНЕ нема никаков кредибилитет да зборува, денес се постапува по ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Токму ВМРО-ДПМНЕ остави хаос и ги предизвика последиците врз Охридскиот регион. Оттука, ВМРО-ДПМНЕ нема никаков кредибилитет да зборува за Охридскиот регион ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Скопје, 22 мај 2019 Токму ВМРО-ДПМНЕ остави хаос и ги предизвика последиците врз Охридскиот регион. Оттука, ВМРО-ДПМНЕ нема никаков кредибилитет да зборува за ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Токму ВМРО-ДПМНЕ остави хаос и ги предизвика последиците врз Охридскиот регион. Оттука, ВМРО-ДПМНЕ нема никаков кредибилитет да зборува за Охридскиот регион ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Токму ВМРО-ДПМНЕ остави хаос и ги предизвика последиците врз Охридскиот регион. Оттука, ВМРО-ДПМНЕ нема никаков кредибилитет да зборува за Охридскиот регион ...
  сите 124 | | | веќе видена

  СДСМ денеска со соопштенеи до јавноста за Охрид, кое ви го пренесуваме во целост. Предлогот на УНЕСКО Охрид да се стави на листата на загрозено светско ...
  сите 136 | | | веќе видена