Студентскиот

  во

  Планот за чист воздух кој во наредните две години треба да го намали загадувањето на воздухот за половина не е магично стапче кое ќе го реши проблемот ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во Собранието на Република Македонија денеска седници ќе одржат Законодавно-правната комисија и Комисијата за култура. На дневен ред на Законодавно-правната ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во Владата на Република Македонија, денеска, се одржа четвртиот, од серијата отворени денови за иницијативи на граѓанските организации, на кој што се ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во Владата на Република Македонија, денеска, се одржа четвртиот, од серијата отворени денови за иницијативи на граѓанските организации, на кој што се ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Студентскиот дом “Кузман Јосифовски – Питу” во центарот на Скопје ќе се поврзе на топловодната мрежа. Како што најави заменик министерот за животна средина, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Директно справување со изворите на загадување, креирање јавна свест, од предучилишна до пензионерска возраст, промени во законите што се неопходни и ...
  сите 32 | | | веќе видена