Струшки

  во

  Во Културно-информативниот центар на Македонија во Софија вечерва ќе се одржи промоција на бугарското издание на книгата „Секој со своето езеро“ од ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Во Културно-информативниот центар на Северна Македонија во Софија вечерва ќе се одржи промоција на бугарското издание на книгата „Секој со своето езеро" од ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Димитар Пандев е годинашен добитник на наградата „Книжевна далга“ што ја доделуваат Културниот центар „Бран“ и ревијата за книжевност „Бранувања“ од Струга за ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во Културно-информативниот центар на Северна Македонија во Софија вечерва ќе се одржи промоција на бугарското издание на книгата „Секој со своето езеро“ од ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Бугарското издание на книгата „Секој со своето езеро“ од македонскиот писател Ненад Јолдески ќе биде промовирано денеска, со почеток од 18:30 часот, во ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Бугарското издание на книгата „Секој со своето езеро“ од македонскиот писател Ненад Јолдески ќе биде промовирано денеска, со почеток од 18:30 часот, во ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Мерсел Билали Еднаш дворскиот шут на семоќниот Калиф Харун Ал-Рашид седнал на престолот на Калифот. Го виделе стражарите и скоро да го распарчат: – „А кој ти ...
  | | веќе видена

  Еднаш дворскиот шут на семоќниот калиф Харун Ал-Рашид седнал на престолот на Калифот. Го виделе стражарите и скоро да го распарчат: – „А кој ти дозволи тебе ...
  сите 2 | | | веќе видена