Стрип

  во

  Навикнати сме да слушаме дека светски познатите дами во светот “одат под нож” за да изгледаат помлади и поубави. Но, дури и помеѓу сите тие познати чичности ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Со задоволство ја прифатив поканата за средба со уметникот, карикатурист и стрип-мајстор Златко Крстевски. Сакав да го видам творечкото катче на уметникот кој ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Социјалната мрежа Instagram го отстрани профилот на кој во форма на стрип беа прикажани тешкотиите со кои се соочуваат геј-муслиманите во Индонезија по ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Со задоволство ја прифатив поканата за средба со уметникот, карикатурист и стрип-мајстор Златко Крстевски. Сакав да го видам творечкото катче на уметникот кој ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Немам повеќе трпение за некои работи, не затоа што станав арогантена, едноставно затоа што дојдов до една точка во мојот живот кога не сакам да губам време на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  „Човечки е да се згреши, ние згрешивме во одбивањето на пријавата на фестивалот Златно славејче. Фестивалот имал целосна документација и ќе добие пари од ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Велес Аце Коцевски на денешната прес-конференција остро реагираше што културната манифестација „Рацинови средби" добила само 105 ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Велес Аце Коцевски на денешната прес-конференција остро реагираше што културната манифестација „Рацинови средби“ добила само 105 ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Не стивнуваат реакциите во јавноста за распределбата на финансиите преку годишната програма на Министерството за култура. Преку отворено писмо се јави Стрип ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Не стивнуваат реакциите во јавноста за распределбата на финансиите преку годишната програма на Министерството за култура. Преку отворено писмо се јави Стрип ...
  сите 8 | | | веќе видена