Стрезовски

  во

  Владата на денешната седница ја разгледа и ја усвои Информацијата за можноста за упатување жалба на предметот Стрезовски против Северна Македонија и седум ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната 65-та седница донесе Одлука за измена и дополнување на Протоколот за редовна работа на моловите, со кои ...
  сите 215 | | | веќе видена

  Владата на денешната 65-та седница донесе Одлука за измена и дополнување на Протоколот за редовна работа на моловите, со кои работното време на овие објекти се ...
  сите 198 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната 65-та седница донесе Одлука за измена и дополнување на Протоколот за редовна работа на моловите, со кои ...
  сите 226 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната 65-та седница донесе Одлука за измена и дополнување на Протоколот за редовна работа на моловите, со кои ...
  сите 218 | | | веќе видена

  Владата нема да ја обжали пресудата на Големиот судски совет на Европскиот суд за човекови права од Стразбур (ЕСЧП) што ја добија исклучените граѓани од ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Владата нема да ја обжали пресудата на Големиот судски совет на Европскиот суд за човекови права од Стразбур (ЕСЧП) што ја добија исклучените граѓани од ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Владата нема да ја обжали пресудата на Големиот судски совет на Европскиот суд за човекови права од Стразбур (ЕСЧП) што ја добија исклучените граѓани од ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Владата нема да ја обжали пресудата на Големиот судски совет на Европскиот суд за човекови права од Стразбур (ЕСЧП) што ја добија исклучените граѓани од ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Петнаесет годишната Марија Таковска од Скопје е пример за храброст и истрајност, по 51 ден поминат во болнички кревет. По трите операции на ‘рбетот, тогаш 12 ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Литературната приказна на Марија започнала уште кога имала три години. Тогаш инспирација ѝ биле цртаните филмови и стриповите. А бидејќи не знаела да чита, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски не е ниту носител ниту дел од пратеничките листи. Остана на ставот дека треба да биде мандатар, а иако тоа го бараше ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Влатко Ѓорчев не е на кандидатските листи на ВМРО-ДПМНЕ за пратеници на предвремените парламентарни избори закажани за 12 април. Влатко Ѓорчев беше пратеник 14 ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски по заседавањето на Централниот Комитет на партијата, ги објави имињата на кандидати за пратеници на опозициската ...
  сите 51 | | | веќе видена