Стојковски

  во

  По повод 13 Ноември, денот на ослободувањето на Скопје, утре на помошното игралиште на Работнички ќе се одигра ревијален фудбалски натпревар меѓу ветераните на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  По повод 13 Ноември, денот на ослободувањето на Скопје, утре на помошното игралиште на Работнички ќе се одигра ревијален фудбалски натпревар меѓу ветераните на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  По повод 13 Ноември, денот на ослободувањето на Скопје, утре на помошното игралиште на Работнички ќе се одигра ревијален фудбалски натпревар меѓу ветераните на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  По повод 13 Ноември, денот на ослободувањето на Скопје, утре на помошното игралиште на Работнички ќе се одигра ревијален фудбалски натпревар меѓу ветераните на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  По повод 13. Ноември, денот на ослободувањето на Скопје, утре на помошното игралиште на Работнички ќе се одигра ревијален фудбалски натпревар меѓу ветераните ...
  сите 15 | | | веќе видена

  По повод 13 Ноември, денот на ослободувањето на Скопје, утре на помошното игралиште на Работнички ќе се одигра ревијален фудбалски натпревар меѓу ветераните на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, денеска прими делегација на „Нансен дијалог центарот Скопје“ („НДЦ Скопје“), која како локална ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска прими делегација на Нансен Дијалог Центарот Скопје (НДЦ Скопје), која како локална невладина и непрофитна организација, е силно ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, денеска прими делегација на „Нансен дијалог центарот Скопје“ („НДЦ Скопје“), која како локална ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денеска прими делегација на „Нансен Дијалог Центарот Скопје“ (НДЦ Скопје), која како локална ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денеска прими делегација на „Нансен Дијалог Центарот Скопје“ (НДЦ Скопје), која како локална ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Делегацијата на НДЦ Скопје, предводена од директорот Сашо Стојковски, и во придружба на поранешната холандска амбасадорка во Скопје Симоне Филипини, како член ...
  сите 37 | | | веќе видена