Стојановска

  во

  Сите гласачки места во 13 казнено поправни установи утрината беа отворени навреме. Затворениците и притворениците во Идризово и во Шутка уште рано изутрината ...
  сите 14 | | | веќе видена

  817 лица брои избирачкиот список на затворот Идризово. Иако завршуваат во иста кутија, гласачките ливчиња ќе патуваат до изборните комисии во општините од ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Ова е ритуал што го повторуваме безброј пати во текот на денот. Со текот на годините мислите дека некои работи се природни и знаете како, нели? Па, да ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во интерес на заедничката соработка и промоцијата на професиите интерна и екстерна ревизија, Здружението на внатрешни ревизори и Институтот на овластени ...
  | | веќе видена

  Преку стандарди за добра собирачка практика, подобрување на законските прописи од оваа област, квалитет и чување на собраниот материјал и негово финализирање ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Преку стандарди за добра собирачка практика, подобрување на законските прописи од оваа област, квалитет и чување на собраниот материјал и негово финализирање ...
  сите 4 | | | веќе видена

  После успешните настапи во Виетнам, Малезија, театарот Марчело во Рим, концертот во Карнеги Хол во Њујорк и успешниот концерт во Париз, виолинистката Ева ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Интернет предизвиците „Синиот кит“ и „Момо“ ги опседнаа битолчани. Опција за 50 предизвици што секојдневно им нанесуваат повреди на самите играчи, а последната ...
  сите 54 | | | веќе видена