Стојанче

  во

  Генерал Стојанче Ангелов денес беше во Тетово, таму се сретна со Лазо Стојановки татко на загинатиот бранител Цоки Стојановски. Генерал Ангелов го објави ...
  сите 6 | | | веќе видена

  „Има една Албанка сенката ми ја скина со твитови против мене. Ако некој го знае нејзиниот вистински идентитет нека и пренесе дека јас сум голем космополит, ги ...
  сите 17 | | | веќе видена

  И синот на пратеникот Горан Мисовски се повлече од новото работно место по реакциите на јавноста. Кристијан Мисовски беше нововработен во Агенцијата за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Генералот Стојанче Ангелов попладнево на својот Фејсбук профил демантираше дека е избркан од кафуле во Тетово, како што денеска објавија медиумите на албански ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Медиумите на албански јазик пишуваат дека братучед на вице-премиерот задолжен за охридскиот Договор, Хазби Лика, го избркал од кафуле во Тетово Стојанче ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Сагата продолжува откако претходно објавивме дека медиумите на албански јазик пишуваа дека братучед на вице-премиерот задолжен за охридскиот Договор, Хазби ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Медиумите на албански јазик пишуваат дека братучед на вице-премиерот задолжен за охридскиот Договор, Хазби Лика, го избркал од кафуле во Тетово Стојанче ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во албанските медиуми излезе веста дека Стојанче Ангелов бил избркан од кафуле во Тетово од братучед на вице-премиерот задолжен за охридскиот Договор, Хазби ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Сагата продолжува откако претходно објавивме дека медиумите на албански јазик пишуваа дека братучед на вице-премиерот задолжен за охридскиот Договор, Хазби ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Сагата продолжува откако претходно објавивме дека медиумите на албански јазик пишуваа дека братучед на вице-премиерот задолжен за охридскиот Договор, Хазби ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во албанските медиуми излезе веста дека Стојанче Ангелов бил избркан од кафуле во Тетово од братучед на вице-премиерот задолжен за охридскиот Договор, Хазби ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Медиумите на албански јазик пишуваат дека братучед на вице-премиерот задолжен за охридскиот Договор, Хазби Лика, го избркал од кафуле во Тетово Стојанче ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Медиумите на албански јазик пишуваат дека братучед на вице-премиерот задолжен за охридскиот Договор, Хазби Лика, го избркал од кафуле во Тетово Стојанче ...
  сите 17 | | | веќе видена