Стивен Спилберг

  во

  Холивуд има нов неофицијален градоначалник. Кастинг директорот Дејвид Рубин е избран за 35. претседател на Академијата за филмска уметност. Отсега тој ќе биде ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Младиот актер Ансел Елгорт повторно ќе имаме прилика да го гледаме во улога на Бејби, во новото продолжение на акционата комедија “Baby Driver” од 2017 година. ...
  сите 12 | | | веќе видена

  „Шиндлеровата листа“ на Стивен Спилберг зборува за едно од најсуровите злосторства во историјата и претставува еден од најпотресните филмови во историјата на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  “Шиндлеровата листа” на Стивен Спилберг зборува за едно од најсуровите злосторства во историјата и претставува еден од најпотресните филмови во историјата на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  “Шиндлеровата листа” на Стивен Спилберг зборува за едно од најсуровите злосторства во историјата и претставува еден од најпотресните филмови во историјата на ...
  сите 2 | | | веќе видена