Стив Наумов

  во

  На 17 април 2019, на Правниот факултет во Битола се одржа првото предавање на Школата за Анти-авторитарни Студии – Стив Наумов, на тема Вовед во политика и ...
  | | веќе видена

  Студентите се жртви на лагите и катастрофалните политики на СДСМ и Зоран Заев. Кога на СДСМ им требаше гласот на студентите ветуваа брда и долини, а кога ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Студентите се жртви на лагите и катастрофалните политики на СДСМ и Зоран Заев. Кога на СДСМ им требаше гласот на студентите ветуваа брда и долини, а кога ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Студентите се жртви на лагите и катастрофалните политики на СДСМ и Зоран Заев. Кога на СДСМ им требаше гласот на студентите ветуваа брда и долини, а кога ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Студентите се жртви на лагите и катастрофалните политики на СДСМ и Зоран Заев. Кога на СДСМ им требаше гласот на студентите ветуваа брда и долини, а кога ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Студентите се жртви на лагите и катастрофалните политики на СДСМ и Зоран Заев. Кога на СДСМ им требаше гласот на студентите ветуваа брда и долини, а кога ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Приспособување на целата постоечка урбана и рурална инфраструктура да биде во функција на потребите на граѓаните е целта на кандидатот за Градоначалник ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Охридското езеро е навистина неисцрпен басен на чиста питка вода, но тоа не значи дека треба да го празниме само езерото. Напротив, во езерото треба да гледаме ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Охрид, 15. април 2019 (ИНПРЕС) – Нашата цел е да ја приспособиме целата постоечка урбана и рурална инфраструктура да биде во функција на потребите на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Младински образовен форум (МОФ) во рамките на проектот „Студентски домови без корупција“ објавува повик за предлог-концепти за креирање студентски акции за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  За пософистициран лик на општината со формирање пријатни катчиња за одмор и релаксација на граѓаните и туристите, планирањето и уредувањето на просторот на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Митре Милошевски, кандидатот за градоначалник на Охрид на ВМРО-ДПМНЕ денешната прес-конференција ја искористи за презентација на дел од инфраструктурните ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Митре Милошевски, кандидатот за градоначалник на Охрид на ВМРО-ДПМНЕ денешната прес-конференција ја искористи за презентација на дел од инфраструктурните ...
  сите 27 | | | веќе видена