Стево Пендаровски

  во

  Формирањето на Обединетите нации е еден од најважните глобални проекти и постигнувања на човештвото, но нашата Организација може да биде ефикасна онолку колку ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Претседателот на државата Стево Пендаровски, денеска на проштална средба ја прими Кеико Ханеда, амбасадорка на Јапонија во Република Северна Македонија. На ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Претседателот на државата Стево Пендаровски, денеска на проштална средба ја прими Кеико Ханеда, амбасадорка на Јапонија во Република Македонија. На средбата, ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Претседателот Стево Пендаровски преку видеопорака се обрати на настанот на високо ниво, што по повод 75-годишнината од формирањето на Организацијата на ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Претседателот Стево Пендаровски преку видео-порака се обрати на настанот што се одржа во Њујорк, по повод 75-годишнината од формирањето на Организацијата на ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Претседателот Стево Пендаровски преку видеопорака се обрати на настанот на високо ниво, што по повод 75-годишнината од формирањето на Организацијата на ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Формирањето на Обединетите нации е еден од најважните глобални проекти и постигнувања на човештвото, но нашата Организација може да биде ефикасна онолку колку ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Претседателот Стево Пендаровски преку видео-порака се обрати на настанот на високо ниво, што по повод 75-годишнината од формирањето на Организацијата на ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Претседателот Стево Пендаровски преку видеопорака се обрати на настанот на високо ниво, што по повод 75-годишнината од формирањето на Организацијата на ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Формирањето на Обединетите нации е еден од најважните глобални проекти и постигнувања на човештвото, но нашата Организација може да биде ефикасна онолку колку ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Формирањето на Обединетите нации е еден од најважните глобални проекти и постигнувања на човештвото, но нашата Организација може да биде ефикасна онолку колку ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Формирањето на Обединетите нации е еден од најважните глобални проекти и постигнувања на човештвото, но нашата Организација може да биде ефикасна онолку колку ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Претседателот Стево Пендаровски преку видео-порака се обрати на настанот на високо ниво, што по повод 75-годишнината од формирањето на Организацијата на ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Претседателот Стево Пендаровски преку видео-порака се обрати на настанот на високо ниво, што по повод 75-годишнината од формирањето на Организацијата на ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Bарањето на претседателот на Македонија, Стево Пендаровски до Вселенскиот патријарх Вартоломеј да ја признае Македонската православна црква (МПЦ) ја разбранува ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Владеењето на правото ќе биде клучно во пристапните преговори за членство во ЕУ. Тоа е почетна точка, но и последен чекор во преговорите, изјави новиот ...
  сите 250 | | | веќе видена

  Српскиот министер за надворешни работи Ивица Дачиќ изјави денеска, по повод барањето на претседателот на Македонија Стево Пендаровски до Вселенскиот патријарх ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Шефот на Делегацијата на Европската Унија во Република Македонија, амбасадорот Дејвид Гир денеска му ги предаде акредитивните писма на претседателот на ...
  сите 250 | | | веќе видена