Стевчо Јакимовски

  во

  Кривична пријава за „бесправно градење“ против поранешниот градоначалник на општина Карпош Стевчо Јакимовски поднесе Управата за финансиска полиција. – Наместо ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Поранешниот градоначалник на Карпош и претседател на ГРОМ Стевчо Јакимовски ќе одговара за бесправно градење на објект каде што е сместена општинската зграда ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Поранешниот градоначалник на Карпош и претседател на ГРОМ Стевчо Јакимовски ќе одговара за бесправно градење на објект каде што е сместена општинската зграда ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Поранешниот градоначалник на Карпош и претседател на ГРОМ Стевчо Јакимовски ќе одговара за бесправно градење на објект каде што е сместена општинската зграда ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Стевчо Јакимовски да одговара за бесправно градење на објектот на каде што е сместена општина Карпош, бара Финансиската полиција. Од таму во писмено соопштение ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Стевчо Јакимовски да одговара за бесправно градење на објектот на каде што е сместена општина Карпош, бара Финансиската полиција. Од таму во писмено соопштение ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Стевчо Јакимовски да одговара за бесправно градење на објектот на каде што е сместена општина Карпош, бара Финансиската полиција. Од таму во писмено соопштение ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Уште една кривична за екс градоначалникот на општина Карпош Стевчо Јакимовски, поднесе финансиска полиција- овој пат за бесправно градење. Истрагата утврдила ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Финансиската полиција поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на Карпош, Стевчо Јакимовски и уште две лица од градежни фирми, товарејќи ги за ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Кривична пријава за „бесправно градење“ против поранешниот градоначалник на општина Карпош Стевчо Јакимовски поднесе Управата за финансиска полиција. - ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Кривична пријава за „бесправно градење" против поранешниот градоначалник на општина Карпош Стевчо Јакимовски поднесе Управата за финансиска полиција.- Наместо ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Кривична пријава за „бесправно градење“ против поранешниот градоначалник на општина Карпош Стевчо Јакимовски поднесе Управата за финансиска полиција. – Наместо ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Управата за финансиска полиција поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски и уште четири лица од општината ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Кривична пријава за „бесправно градење“ против поранешниот градоначалник на општина Карпош Стевчо Јакимовски поднесе Управата за финансиска полиција. „ Наместо ...
  сите 74 | | | веќе видена