Стејт

  во

  Стејт департментот објави дека ги укинува петгодишните туристички визи за Кубанците. Според американските медиуми, тоа е голем удар за сите претприемачи и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  САД, Канада и Европска Унија денеска ги проширија санкциите кон Русија поради „континуираната агресија врз Украина“, се наведува во најновото соопштение од ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Република Македонија е држава со ограничена независност на судството, констатираше Стејт Департментот. Условите во затворите и притворите се сурови, нехумани и ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Сите забелешки од извештаите за Македонија, кои ги изработуваат релевантни меѓународни фактори, треба да им бидат императив за работа на оние што ја раководат ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Република Македонија е држава со ограничена независност на судството, констатираше Стејт Департментот. Условите во затворите и притворите се сурови, нехумани и ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Извештајот на Стејт Департментот е доказ за политичкиот прогон во земјава, велат од ВМРО-ДПМНЕ преку соопштение. „Притворањето на Митко Чавков со лажна ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Република Македонија е држава со ограничена независност на судството, констатираше Стејт Департментот. Условите во затворите и притворите се сурови, нехумани и ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Република Македонија е држава со ограничена независност на судството, констатираше Стејт Департментот. Условите во затворите и притворите се сурови, нехумани и ...
  сите 54 | | | веќе видена