Ставрески

  во

  Во кривичниот суд во Скопје продолжи изведувањето на писмените докази во случајот на СЈО со кодно име „Транспортер“. Претходно беше пуштен еден јавно објавен ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Во кривичниот суд во Скопје продолжи изведувањето на писмените докази во случајот на СЈО под кодно име „Транспортер“. Претходно беше пуштен еден јавно објавен ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Во кривичниот суд во Скопје продолжи изведувањето на писмените докази во случајот на СЈО под кодно име „Транспортер“. Претходно беше пуштен еден јавно објавен ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Во кривичниот суд во Скопје продолжи изведувањето на писмените докази во случајот на СЈО под кодно име „Транспортер“. Претходно беше пуштен еден јавно објавен ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Во кривичниот суд во Скопје продолжи изведувањето на писмените докази во случајот на СЈО под кодно име „Транспортер“. Претходно беше пуштен еден јавно објавен ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Државниот санитарен инспекторат доцна синоќа испратил решенија до 21 јавна установа за згрижување деца во предшколска возраст и до пет приватни градинки дека е ...
  сите 265 | | | веќе видена

  Зошто сите досегашни и идни обиди за реформи на институциите на системот во Македонија се однапред осудени на неуспех и предодредени на ескалација со фатални ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Почетокот на годинава го одбележаа големи надежи за подобра иднина, но заврши со бројни разочарувања, пред се во делот на владеење на правото и правната ...
  сите 2 | | | веќе видена

  За најдобар пожарникар е прогласен Елвис Далипи од Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје, а за најдобар полицаец Бранимир Китаровиќ, вработен во ...
  сите 15 | | | веќе видена