Станковиќ

  во

  Печка и глумица одликувана е со награда за животно дело за допринос на музичката сцена, а таа за музиката вели дека не требала да биде нејзино определување.- ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пишува: Синиша Станковиќ Текстот е дел од публикацијата „Губење на идентитетот или…?“ од истоимениот проект на ЦИВИЛ во соработка со Фондацијата Хајрих Бел.
  сите 19 | | | веќе видена

  Небојша Јаковљевиќ, советник во Министерството за труд и социјала во Владата на Косово е запрен од српската полиција на граничниот премин Мердаре, меѓу Косово ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Небојша Јаковљевиќ, советник во Министерството за труд и социјала во Владата на Косово е запрен од српската полиција на граничниот премин Мердаре, меѓу Косово ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Небојша Јаковљевиќ, советник во Министерството за труд и социјала во Владата на Косово е запрен од српската полиција на граничниот премин Мердаре, меѓу Косово ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Небојша Јаковљевиќ, советник во Министерството за труд и социјала во Владата на Косово е запрен од српската полиција на граничниот премин Мердаре, меѓу Косово ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Небојша Јаковљевиќ, советник во Министерството за труд и социјала во Владата на Косово е запрен од српската полиција на граничниот премин Мердаре, меѓу Косово ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Небојша Јаковљевиќ, советник во Министерството за труд и социјала во Владата на Косово е запрен од српската полиција на граничниот премин Мердаре, меѓу Косово ...
  сите 111 | | | веќе видена

  На денешен ден 1987. година емитувана е првата епизода од познатата серија "Подобар живот".Јелица Сретеновиќ многумина денеска ја препознаваат по улогата на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во организација на здружението на Македонците и поборниците на македонската култура во Панчево и Република Србија, македонскиот културен центар „Блаже ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Потпретседателот на Либералната партија на косовските Срби и заменик министер за култура, млади и спорт во Владата на Косово, Бобан Станковиќ е задржан денеска ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Потпретседателот на Либералната партија на косовските Срби и заменик министер за култура, млади и спорт во Владата на Косово, Бобан Станковиќ е задржан денеска ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Потпретседателот на Либералната партија на косовските Срби и заменик министер за култура, млади и спорт во Владата на Косово, Бобан Станковиќ е задржан денеска ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Потпретседателот на Либералната партија на косовските Срби и заменик министер за култура, млади и спорт во Владата на Косово, Бобан Станковиќ, е задржан ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Потпретседателот на Либералната партија на косовските Срби и заменик министер за култура, млади и спорт во Владата на Косово, Бобан Станковиќ е задржан денеска ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Потпретседателот на Либералната партија на косовските Срби и заменик министер за култура, млади и спорт во Владата на Косово, Бобан Станковиќ е задржан денеска ...
  сите 45 | | | веќе видена

  За полесно кривично дело за кое е предвидено една година затвор, се почнува од 5.000 денари паушал за адвокатски трошоци, па потоа се наплаќа за секој изминат ...
  сите 3 | | | веќе видена