Сталин

  во

  Над половина од испитаници ширум Русија изјавија дека позитивно гледаат на поранешниот советски лидер Јосиф Висарионович Сталин, соопшти руската агенција за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Мнозинството од испитаниците ширум Русија изјавиле дека имаат позитивен став во однос на поранешниот советски лидер, Јосиф Висарионович Сталин, и тоа во ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Мнозинството од испитаниците ширум Русија изјавиле дека имаат позитивен став во однос на поранешниот советски лидер, Јосиф Висарионович Сталин, и тоа во ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Мнозинството од испитаниците ширум Русија изјавиле дека имаат позитивен став во однос на поранешниот советски лидер Јосиф Висарионович Сталин и тоа во процент ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Бројот на Русите кои позитивно ја оценуваат улогата на советскиот лидер Јосиф Сталин во историјата на земјата го достигна рекордот, покажува анкетата која ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Заталкани, тадури и разбеснети во нашите сакам-мразам корупки, заборавивме, барем во ,,Деновите пред години”, да одбележиме една годишнина што не ја пропушти ...
  сите 2 | | | веќе видена