ССК

  во

  Повеќе македонски компании денеска преку технички дијалог имаа можност да дадат забелешки за најавената јавна набавка на Министерството за одбрана за неборбени ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Повеќе македонски компании денеска преку технички дијалог имаа можност да дадат забелешки за најавената јавна набавка на Министерството за одбрана за неборбени ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Претседателот на ТУК истакна дека целат кон тоа романските туристи да ја посетуваат Македонија како полските и холандските, но додаде дека за реализација на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Македонија и Романија да се поврзат со директен, чартер лет на релација Скопје - Букурешт или Крајова - Охрид, бараат тур-операторите од двете земји. Сметаат ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Македонија и Романија да се поврзат со директен, чартер лет на релација Скопје - Букурешт или Крајова - Охрид, бараат тур-операторите од двете земји. Сметаат ...
  сите 4 | | | веќе видена