Срѓан

  во

  Без да дадат конкретни одговори зошто се повикани, поранешните први луѓе на „Медиа притн Македонија“, под чија капа беа дневните весници „Утрински весник“, ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Бившите први луѓе на Медиа Принт Македонија, која во своја сопственост ги имаше денес згаснатите весници Дневни, Утрински и Вест, Срѓан Керим и Јана ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Заврши распитот на управителот на „Медија принт Македонија“ (МПМ), Срѓан Керим, во специјалното јавно обвинителство, каде што се задржа околу половина час. По ...
  сите 41 | | | веќе видена

  „Дневник – тоа сум јас!“ Во 2004 година, овие зборови Срѓан Керим ми ги подметнуваше, во својот обид да организира заговор за мое сменување од кормилото на ...
  сите 41 | | | веќе видена