СРЦ Кале

  во

  Како што не известуваат нашите соработници од Авалон продукција, до крајот на календарската 2018-та година имаат да ви понудат уште минимум 10-на проекти, како ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Јубилејниот голем концерт на Нокаут кој требаше да се одржи во октомври во Скопје е презакажан за во ноември, а Пере фановите за оваа промена ги извести преку ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Авалон, со задоволство ви го најавува првото светско име за 2019-та година- суперквалитетниот TOM ODELL доаѓа во Скопје, на 13- ти февруари 2019 година во СРЦ ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Иако до крајот на календарската 2018 година имаме да ви понудиме уште минимум десет проекти, светската музичка индустрија не може и не сака да чека! Поради ...
  сите 37 | | | веќе видена