Срби

  во

  ВМРО-ДПМНЕ врати со соопштение на реакцијата на СДСМ, обвинувајќи ја дека токму таа е партијата која прави раздор и дава лажни ветувања. „Единствениот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски да биде консензуалниот кандидат за претседател на државата, а на сметка на тоа Министерството за внатрешни ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Градските татковци за Куманово често пати знаат да кажат дека е Македонија во мало, затоа што тука живеат сите националности кои ги има и во Република ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Кучето од раса шарпланинец кој претседателот на Србија Александар Вучич му го поклони на рускиот колега Владимир Путин го доби името ,, ПАША ” што многумина ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Фото: Espreso rsВо знак на поддршка на рускиот претседател, Владимир Путин кој денеска пристигна во Белград, голем број граѓани од цела Србија излегоа на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија во денешното соопштение наведува дека тврдењата на опозициската ВМРО – ДПМНЕ не се точни, бидејќи Законот за употреба на ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија во денешното соопштение наведува дека тврдењата на опозициската ВМРО – ДПМНЕ не се точни, бидејќи Законот за употреба на ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија во денешното соопштение наведува дека тврдењата на опозициската ВМРО – ДПМНЕ не се точни, бидејќи Законот за употреба на ...
  сите 111 | | | веќе видена

   Бидејќи Законот за употреба на јазиците не предвидува дополнителни вработувања во општините во кои граѓаните на немнозинските заедници се помалку од 20 отсто ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Владата во денешното соопштение наведува дека тврдењата на опозициската ВМРО – ДПМНЕ не се точни, бидејќи Законот за употреба на јазиците не предвидува ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија во денешното соопштение наведува дека тврдењата на опозициската ВМРО – ДПМНЕ не се точни, бидејќи Законот за употреба на ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Централната агенција ќе им помага на македонски граѓани кои не го разбираат македонскиот јазик во општините каде што мнозинство се Македонци, соопшти денеска ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија во денешното соопштение наведува дека тврдењата на опозициската ВМРО – ДПМНЕ не се точни, бидејќи Законот за употреба на ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија во денешното соопштение наведува дека тврдењата на опозициската ВМРО – ДПМНЕ не се точни, бидејќи Законот за употреба на ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија денеска со соопштение категорично ги отфрли како неточни тврдењата на опозициската ВМРО – ДПМНЕ за нови вработувања на ...
  сите 111 | | | веќе видена