Споменикот

  во

  Денешниот 14 ноември-Денот на ослободување на Ѓорче Петров, општината го одбележи со серија настани под мотото “Скопје слободно-Ѓорче гори”. Активностите со ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Делегации од земјава и од странство положија цвеќиња пред Споменикот на ослободителите, на платото пред Владата на Република Македонија, во чест на 13 Ноември ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Градоначалникот Шилегов вчеравечер во ресторанот на „Парк хотел и спа“ имаше работна вечера со делегација од збратимениот град Подгорица, Црна Гора, предводена ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Градоначалникот Шилегов вчеравечер во ресторанот на „Парк хотел и спа“ имаше работна вечера со делегација од збратимениот град Подгорица, Црна Гора, предводена ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Двајцата градоначалници разговараа за досегашната соработка меѓу двата збратимени града и за можноста за продлабочување на таа соработка во повеќе области од ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Градоначалникот Шилегов вчеравечер имаше работна вечера со делегација од збратимениот град Подгорица, Црна Гора, предводена од градоначалникот Иван Вуковиќ. ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Амбасада на Руска Федерација во Македонија преку својот профил на Твитер се придружи на чествувањето на 74-годишнината од ослободувањето на Скопје од ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Градоначалникот Шилегов вчеравечер во ресторанот на „Парк хотел и спа“ имаше работна вечера со делегација од збратимениот град Подгорица, Црна Гора, предводена ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Градоначалникот Шилегов вчеравечер во ресторанот на „Парк хотел и спа“ имаше работна вечера со делегација од збратимениот град Подгорица, Црна Гора, предводена ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Градоначалникот Шилегов вчеравечер во ресторанот на „Парк хотел и спа“ имаше работна вечера со делегација од збратимениот град Подгорица, Црна Гора, предводена ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Делегации на Владата на Република Македонија по повод Ден на ослободувањето на Скопје, денеска зедоа учество во програмата за одбележување на празникот, во ...
  сите 37 | | | веќе видена