Сплит

  во

  Анте Љубичиќ (65) е маж кој вчера во 4:20 чсот наутро ја срушил бистата на Раде Кончар во Сплит, кој на крајот му паднал на нога. Со тешки повреди лежи во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Анте Љубичиќ (65) е маж кој вчера во 4:20 чсот наутро ја срушил бистата на Раде Кончар во Сплит, кој на крајот му паднал на нога. Со тешки повреди лежи во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Новиот асфалт на улицата Антон Попов има поголем квалитет, долготрајност и издржливост, велат од Одделението за односи со јавноста и информации за граѓаните на ...
  сите 2 | | | веќе видена