Спиро Ристовски

  во

  Никола Тодоорв, поранешниот министер за образование и за здравство и функционер на ВМРО-ДПМНЕ, напиша статус на Фејсбук посветен до лидерот Христијан Мицкоски ...
  сите 2 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ мора да победи на претседателските избори и да почне сериозно да се менува, демократизира и реформира за да прерасне во eвропска, модерна, ...
  сите 27 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ мора да победи на претседателските избори и да почне сериозно да се менува, демократизира и реформира за да прерасне во eвропска, модерна, ...
  сите 34 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ мора да победи на претседателските избори и да почне сериозно да се менува, демократизира и реформира за да прерасне во eвропска, модерна, ...
  сите 35 | | | веќе видена