Спиро

  во

  Тринаесетчлена комисија од различни институции предводена од министерот за економија Крешник Бектеши денеска го посети скопскиот хотел „Александар II“ со цел ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Тринаесетчлена комисија од различни институции предводена од министерот за економија Крешник Бектеши денеска го посети скопскиот хотел „Александар II“ со цел ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Министерот за економија, Крешник Бектеши, заедно со Комисијата за категоризација на угостителските објекти, која се состои од 13 членови, претставници на разни ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Министерот за економија, Крешник Бектеши, заедно со Комисијата за категоризација на угостителските објекти, која се состои од 13 членови, претставници на разни ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Министерот за економија, Крешник Бектеши, заедно со Комисијата за категоризација на угостителските објекти, која се состои од 13 членови, претставници на разни ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука (МОН) вечерва, преку соопштение до медиумите, апелира Алијанса за Албанците да не шири невистини и лажни вести поврзани ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука (МОН) вечерва, преку соопштение до медиумите, апелира Алијанса за Албанците да не шири невистини и лажни вести поврзани ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука (МОН) вечерва, преку соопштение до медиумите, апелира Алијанса за Албанците да не шири невистини и лажни вести поврзани ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Бесплатниот превоз на учениците, печатењето учебници и воопшто состојбата во македонското образование беа во фокусот на првиот ден од учебната година на 58. ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Бесплатниот превоз на учениците, печатењето учебници и воопшто состојбата во македонското образование беа во фокусот на првиот ден од учебната година на 58. ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Пејачката Анета Наковска со нејзиниот сопруг, бизнисменот Спиро Крлевски, веќе неколку години живее на релација Македонија-САД. Кога се овде, особено во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Денеска од 17,45 часот прекинато е водоснабдувањето за жителите на улиците Спиро Црне, Томас Минцер, Неготинска и Сава Михајлов во Скопје. Прчина за ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Константин Христов Саров или Саровски, наречен Коте, познат како Константинос Котас или Котас Христу (на грчки: Κωνσταντίνος Κώτας или Κώττας; Κώτας или Κώττας ...
  сите 5 | | | веќе видена