Специјалниот

  во

  Советот на јавни обвинители на денешната вонредна седница едногласно ја разреши специјалната јавна обвинителка Катица Јанева која е третоосомничена за случајот ...
  сите 305 | | | веќе видена

  Со истекувањето на мандатот на јавната обвинителка Катица Јанева, која вчера беше разрешена, завршува и мандатот на другите обвинители на СЈО. Советот на јавни ...
  сите 305 | | | веќе видена

  Советот на јавни обвинители на вечерашнава вонредна седница едногласно ја разреши специјалната јавна обвинителка Катица Јанева која е третоосомничена за ...
  сите 305 | | | веќе видена

  Советот на јавни обвинители утре ќе ја продолжи седницата на која ќе се расправа за статусот на другите јавни обвинители во Специјалното јавно обвинителство. ...
  сите 305 | | | веќе видена

  Советот на јавни обвинители в понеделник ќе ја продолжи седницата на која ќе се расправа за регулирање на статусот на другите јавни обвинители во Специјалното ...
  сите 305 | | | веќе видена

  Советот на јавни обвинители в понеделник ќе ја продолжи седницата на која ќе се расправа за регулирање на статусот на другите јавни обвинители во Специјалното ...
  сите 305 | | | веќе видена

  Советот на јавни обвинители в понеделник ќе ја продолжи седницата на која ќе се расправа за регулирање на статусот на другите јавни обвинители во Специјалното ...
  сите 305 | | | веќе видена

  Советот на јавни обвинители в понеделник ќе ја продолжи седницата на која ќе се расправа за регулирање на статусот на другите јавни обвинители во Специјалното ...
  сите 305 | | | веќе видена

  Советот на јавни обвинители на денешната вонредна седница едногласно ја разреши специјалната јавна обвинителка Катица Јанева која е третоосомничена за случајот ...
  сите 305 | | | веќе видена

  Советот на јавни обвинители на денешната вонредна седница едногласно ја разреши специјалната јавна обвинителка Катица Јанева која е третоосомничена за случајот ...
  сите 305 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на јавни обвинители Ацо Колевски по завршувањето на седницата на која беше разрешена осомничената обвинителка Катица Јанева, рече дека ...
  сите 305 | | | веќе видена

  Советот на јавни обвинители на вонредната седница вечерва едногласно ја разреши од функцијата специјален јавен обвинител Катица Јанева за незаконско, нестручно ...
  сите 305 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер во оставка и лидер на Алијансата за иднината на Косово (ААК) Рамуш Харадинај вели дека, за време на неговиот премиерски мандат, најголеми ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Јавното обвинителство на Република Македонија вчера ги презеде предметите од СЈО. Со тоа, веќе е извесно дека нивното процесирање во судовите ќе продолжи и ќе ...
  сите 331 | | | веќе видена