СПЦ

  во

  Најавата од Вселенскиот патријарх Вартоломеј дека ја презема одговорноста и за нашето црковно прашање, дава надеж дека ќе се исцели уште една голема рана во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Најавата од Вселенскиот патријарх Вартоломеј дека ја презема одговорноста за црковното прашање на МПЦ, дава надеж дека ќе се исцели уште една голема рана во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Најавата од Вселенскиот патријарх Вартоломеј дека ја презема одговорноста и за нашето црковно прашање, дава надеж дека ќе се исцели уште една голема рана во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Најавата од Вселенскиот патријарх Вартоломеј дека ја презема одговорноста и за нашето црковно прашање, дава надеж дека ќе се исцели уште една голема рана во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Најавата од Вселенскиот патријарх Вартоломеј дека ја презема одговорноста и за нашето црковно прашање, дава надеж дека ќе се исцели уште една голема рана во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Најавата од Вселенскиот патријарх Вартоломеј дека ја презема одговорноста и за нашето црковно прашање, дава надеж дека ќе се исцели уште една голема рана во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Најавата од Вселенскиот патријарх Вартоломеј дека ја презема одговорноста и за нашето црковно прашање, дава надеж дека ќе се исцели уште една голема рана во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Митрополитот црногорско приморски Амфилохије порача дека автокефалноста на православната црква во Украина нема да влијае на статусот на црквата во Црна Гора. ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Над 50 свештеници, монаси и монахињи и членови на свештенички семејства од редовите на Српската православна црква (СПЦ) остануваат без дозвола за престој во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Над 50 свештеници, монаси и монахињи и членови на свештенички семејства од редовите на Српската православна црква (СПЦ) остануваат без дозвола за престој во ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Над 50 свештеници, монаси и монахињи и членови на свештенички семејства од редовите на Српската православна црква (СПЦ) остануваат без дозвола за престој во ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Над 50 свештеници, монаси и монахињи и членови на свештенички семејства од редовите на Српската православна црква (СПЦ) остануваат без дозвола за престој во ...
  сите 20 | | | веќе видена