Спасовски

  во

  Министерот за внатрешни работи и потпретседател на СДСМ, Оливер Спасовски вчера се сретна со жителите на неколку населени места од општина Крива Паланка ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Светските и европските лидери ни подадоа рака, се отворија вратите за влез во НАТО и ЕУ. Имаме историска шанса да станеме рамноправен дел од најсилните светски ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи и генерален секретар на СДСМ Оливер Спасовски денеска оствари средба со пензионерите од здруженијата на старосни и ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Една недела пред референдумот министерот за внатрешни гарантира дека беспрекорно ќе биде спроведен. Казни ќе има за сите кои на 30 септември ќе се закануваат ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Пишува Тодор ПЕТРОВ Нападот е најдобра одбрана, ама ... Изјавата на Оливер Спасовски дека секоја активност, дури и тие на интернет, кои се насочени кон ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи и потпретседател на СДСМ, Оливер Спасовски денеска е во посета на Крива Паланка каде што се сретна со граѓани и пензионери од ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи и генерален секретар на СДСМ Оливер Спасовски денеска оствари средба со пензионерите од здруженијата на старосни и ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Правото на глас е неприкосновено и никој не смее да го загрози. Тајноста на гласот е гарантирана, а институциите ќе гарантираат беспрекорно спроведување на ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, во рамки на подготовките за одржување на референдумот денес соопшти дека полицијата е на висина на задачата ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Правото на глас е неприкосновено и никој не смее да го загрози. Тајноста на гласот е гарантирана, а институциите ќе гарантираат беспрекорно спроведување на ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Правото на глас е неприкосновено и никој не смее да го загрози. Тајноста на гласот е гарантирана, а институциите ќе гарантираат беспрекорно спроведување на ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи и генерален секретар на СДСМ Оливер Спасовски денеска оствари средба со пензионерите од здруженијата на старосни и ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи и генерален секретар на СДСМ Оливер Спасовски денеска оствари средба со пензионерите од здруженијата на старосни и ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Со договорот од Преспа, Македонија ја поставивме на светската карта, со свој граничен територијален интегритет, што никој повеќе нема да го доведе во прашање! ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Правото на глас е неприкосновено и никој не смее да го загрози. Тајноста на гласот е гарантирана, а институциите ќе гарантираат беспрекорно спроведување на ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, во рамки на подготовките за одржување на референдумот денес соопшти дека полицијата е на висина на задачата ...
  сите 81 | | | веќе видена