Сопот

  во

  Министерството за правда ги упатува оштетените во случајот „Сопот“ на судско остварување на нивните права. - Во Министерството за правда нема нивни одбивања. ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Министерството за правда ги упатува оштетените во случајот „Сопот“ на судско остварување на нивните права. – Во Министерството за правда нема нивни одбивања. ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Министерството за правда ги упатува оштетените во случајот „Сопот“ на судско остварување на нивните права.– Во Министерството за правда нема нивни одбивања. ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Ослободените претходно обвинети во случајот „Сопот“ нема да ја добијат милионската отштета што ја бараа да им биде исплатена од државата за неправедни трауми и ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Министерството за правда ги упатува оштетените во случајот „Сопот“ на судско остварување на нивните права. - Во Министерството за правда нема нивни одбивања. ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Во охридската полиција утрово се приведени шест лица, странски државјани без документи за идентификација, за кои постои сомневање дека се илегални имигранти. ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Во периодот од 18.09 до денеска, од страна на полициски службеници во ПС за граничен надзор ,,Сопот“, на самата гранична линија на потегот од Миратовачки пат ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Во периодот од 18.09 до денеска, од страна на полициски службеници во ПС за граничен надзор ,,Сопот“, на самата гранична линија на потегот од Миратовачки пат ...
  сите 60 | | | веќе видена