Соња

  во

  Социјалните мрежи ги преплавува нов вид криминал, а малолетници кои се во средношколските клупи свесно или не почнуваат да се занимаваат со сајбер криминал, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во Македонска Каменица денес е отворен дневен центар за лица со интелектуална попреченост. Центарот е со површина од 200 квадратни метри и има просторија за ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Во присуство на министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, попладневно во Македонска Каменица свечено беше пуштен во употреба новиот Дневен ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска со градоначалничката Соња Стаменкова и претсавници од УНДП денеска го отворија Дневниот центар за лица ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Во Македонска Каменица денес беше отворен Дневен центар за лица со интелектуална попреченост, кој е на површина со 200 квадртни метри и со просторија за ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, со градоначалничката Соња Стаменкова и претставници од УНДП денеска го отворија Дневниот центар за ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Во присуство на министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, попладневно во Македонска Каменица свечено беше пуштен во употреба новиот Дневен ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Во присуство на министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, попладневно во Македонска Каменица свечено беше пуштен во употреба новиот Дневен ...
  сите 117 | | | веќе видена