Солун

  во

  Во црквата Света Петка во Солун се случило вистинско чудо откако дете кое се движело со помош на патерици започнало да нормално да се движи. Погледнете:  
  сите 7 | | | веќе видена

  Денес ВМРО-ДПМНЕ е повторно на крстопат, можеби најважниот од своето постоење. Денес на сите разбрани луѓе им е јасно дека лудата ролекостер националистичка ...
  | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција денеска донесе наредба за спроведување на истражна ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Судот му определи 30-дневен притвор на бугарскиот државјанин кој се обиде да шверцува мигранти преку граничниот премин Табановце.Црински службеници при преглед ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Скопје, 20 мај 2019 (/) – Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција денеска донесе наредба за ...
  сите 37 | | | веќе видена

  За лицето постои основано сомнение дека сторило кривично дело Криумчарење на мигранти предвидено и казниво по член 418-б, став 1 од Кривичниот законик, се ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција денеска донесе Наредба за спроведување на истражна ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција денеска донесе наредба за спроведување на истражна ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Судот му определи 30-дневен притвор на бугарскиот државјанин кој се обиде да шверцува мигранти преку граничниот премин Табановце. Царински службеници при ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција денеска донесе наредба за спроведување на истражна ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција денеска донесе Наредба за спроведување на истражна ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција денеска донесе Наредба за спроведување на истражна ...
  сите 37 | | | веќе видена

  „Учеството во европските избори, создава можност за нас, во ‘Виножито’, благодарејќи и на ЕУ, секои пет години, конкретно, преку изборите, да ги поставуваме на ...
  сите 7 | | | веќе видена