Солидарност

  во

  Пред нас е економска година во која парите на народот уште повеќе ќе одат во проекти за поддршка на граѓаните од сите категории, особено најранливите. ...
  сите 253 | | | веќе видена

  Денеска го презентиравме Буџетот на Република Македонија за 2019 година. Ова се парите што секој од нас ги одделува за да се вратат назад во заедницата, преку ...
  сите 253 | | | веќе видена

  Промовиравме ново, праведно оданочување, реформа на пензискиот систем и зголемување на социјалната благостојба. Со буџетските промени за 2019 најавуваме ...
  сите 253 | | | веќе видена

  „Пред нас е економска година во која парите на народот уште повеќе ќе одат во проекти за поддршка на граѓаните од сите категории, особено најранливите. ...
  сите 253 | | | веќе видена

  Пред нас е економска година во која парите на народот уште повеќе ќе одат во проекти за поддршка на граѓаните од сите категории, особено најранливите. ...
  сите 253 | | | веќе видена

  Весна Аврамовска Димитровска е наставничка која во својот клас вторачиња има две деца со дијабетес. Таа постојано им ја мери гликемијата и им дава инсулински ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Официјална Виена сака да го продолжи дијалогот со Русија, но шпионажата ја смета за неприфатлив метод, рече австрискиот канцелар Себастијан Курц по состанокот ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Официјална Виена сака да го продолжи дијалогот со Русија, но шпионажата ја смета за неприфатлив метод, рече австрискиот канцелар Себастијан Курц по состанокот ...
  сите 32 | | | веќе видена