Сочи

  во

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган во средата престојува во Москва, во својата прва посета на странска земја во 2019 година, кај „драгиот пријател“ ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Четворица руски натпреварувачи во боб-санкање беа дисквалификувани за две години – до декември 2020 година, поради нарушување на антидопинг правилата за време ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Дали некогаш сте се запрашале која е функцијата на поплочување то со испакнини на пешачките премини, скалите и влезовите ? Тоа е во суштина начин со кој лицата ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин неодамна ја исполни желбата за едно болно момче кое посака да го види Санкт Петербург од птичја перспектива.Овој пат вети ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин неодамна ја исполни желбата за едно болно момче кое посака да го види Санкт Петербург од птичја перспектива. Овој пат вети ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин неодамна ја исполни желбата за едно болно момче кое посака да го види Санкт Петербург од птичја перспектива. «И сегодня на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин неодамна ја исполни желбата за едно болно момче кое посака да го види Санкт Петербург од птичја перспектива. Овој пат вети ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин неодамна ја исполни желбата за едно болно момче кое посака да го види Санкт Петербург од птичја перспектива. Овој пат вети ...
  сите 14 | | | веќе видена

  -НАШИТЕ СПОРТИСТИ СО 6. МЕДАЛИ МЕДАЛИ НА 18. МЕДИТЕРАНСКИ ИГРИ ВО ТАРАГОНА (ШПАНИЈА) Во периодот од 20 јуни до 1 јули 2018 година во Тарагона (Шпанија) се ...
  сите 22 | | | веќе видена