Собрание

  во

  Изминатите два дена овде во Брисел имавме исклучително значајни и корисни средби за ВМРО-ДПМНЕ, но и за Република Македонија, бидејќи практично ги запознавме ...
  сите 239 | | | веќе видена

  Специјалниот избраник на Вашингтон за Венецуела, Елиот Абрамс, се обидел на медиумите да им ја објасни процедурата според која опозицискиот лидер Хуан Гуаидо ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Изминатите два дена овде во Брисел имавме исклучително значајни и корисни средби за ВМРО-ДПМНЕ, но и за Република Македонија, бидејќи практично ги запознавме ...
  сите 239 | | | веќе видена

  „Изминатите два дена овде во Брисел имавме исклучително значајни и корисни средби за ВМРО-ДПМНЕ но и за Република Македонија, бидејќи практично ги запознавме ...
  сите 239 | | | веќе видена

  Утре во Скопје ќе се одржи протест против пресудата за Абдилфетах Алими, за настаните на 27 април во Собрание, информира ТВ21. Неговиот син, Бурим Алими, ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Специјалниот избраник на Вашингтон за Венецуела, Елиот Абрамс, се обидел на медиумите да им ја објасни процедурата според која опозицискиот лидер Хуан Гуаидо ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Во Брисел изминатите два дена овде имавме исклучително значајни и корисни средби за ВМРО-ДПМНЕ но и за Република Македонија, бидејќи практично ги запознавме ...
  сите 239 | | | веќе видена