Собрание

  во

  Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) денеска и утре ќе биде домаќин на Генералното собрание и на состаноците на Комитетот за цени и тарифи и Комитетот за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Демократската унија за интеграција вчера одржа Изборно собрание на Форумот на жени при што се избра новото раководство, претседателката, потпретседателките, ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Претседателот на Секцијата на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарното собрание на Франкофонијата, Џеват Адеми, денеска и утре во Атина, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Демократската унија за интеграција вчера одржа изборно собрание на Форумот на жени при што се избра новото раководство, претседателката, потпретседателките, ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција вчера одржа Изборно собрание на Форумот на жени при што се избра новото раководство, претседателката, потпретседателките, ...
  сите 77 | | | веќе видена

  На Генералното собрание ќе присуствуваат претседателот на РКЕ, Марко Бислимоски и претседателот на Претседателството на ERRA, Март Отс. Регулаторната комисија ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Лидерот на ДУИ порачува, претседателот да не ги спасува од затвор обвинетите за 27. април кои бараат аболиција. - „Тоа би било непромислен и неразмислен чекор, ...
  сите 77 | | | веќе видена

  „Драги пријатели, Победата и сами знаете оти е блиску. Таа ќе стане уште поблиска и поскоро ќе биде спечалена, ако секој чесен македонски граѓанин не си ги ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) денеска и утре ќе биде домаќин на Генералното собрание и на состаноците на Комитетот за цени и тарифи и Комитетот за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Најголемата и најзначајната музичко-сценска манифестација во Македонија – фестивалот „Охридско лето“, од 14-ти до 17-ти овој месец се презентира на Генерално ...
  сите 27 | | | веќе видена