Собрание

  во

  Вторпат во рок од две недели, односно откако беше исклучен од партиските редови, поранешниот директор на УБК и висок партиски функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Сашо ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Поранешниот член на ВМРО-ДПМНЕ, Сашо Мијалков, кој неодамна беше исклучен од партијата, повторно упати отворено писмо до лидерот на партијата, Христијан ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Со второ писмо поранешниот прв човек на УБК Сашо Мијалков го обвинува Мицкоски за лажен патриотизам . Коментирајќи ги последните пораки кои дојдоа на адреса на ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Вторпат во рок од две недели, односно откако беше исклучен од партиските редови, поранешниот директор на УБК и висок партиски функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Сашо ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Поранешниот член на ВМРО-ДПМНЕ, Сашо Мијалков, кој неодамна беше исклучен од партијата, повторно упати отворено писмо до лидерот на партијата, Христијан ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Поранешниот член на ВМРО-ДПМНЕ, Сашо Мијалков, кој неодамна беше исклучен од партијата повторно упати отворено писмо до лидерот на партијата, Христијан ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Христијан, Ниедно претходно раководство на ВМРО не доживеало ваков срам на меѓународна сцена од сестринските партии кои се дел од Европската Народна Партија, а ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Овие писма до тебе имаат само една цел, а тоа е да го спасиме и направиме посилно ВМРО. Ти не си ВМРО. ВМРО е над тебе. Ти си времено на функција во ВМРО. ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Вторпат во рок од две недели, односно откако беше исклучен од партиските редови, поранешниот директор на УБК и висок партиски функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Сашо ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Вторпат во рок од две недели, односно откако беше исклучен од партиските редови, поранешниот директор на УБК и висок партиски функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Сашо ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Вторпат во рок од две недели, односно откако беше исклучен од партиските редови, поранешниот директор на УБК и висок партиски функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Сашо ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Отвореното писмо од Сашо Мијалков до лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски го пренесува во целост: „Христијан, Ниедно претходно раководство на ВМРО не ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Мијалков до Мицкоски: Ниедно претходно раководство на ВМРО не доживеало ваков срам на меѓународна сцена Поранешниот член на ВМРО-ДПМНЕ, Сашо Мијалков, кој ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Поранешниот член на ВМРО-ДПМНЕ, Сашо Мијалков, кој неодамна беше исклучен од партијата, повторно упати отворено писмо до лидерот на партијата, Христијан ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Некогашниот член на ВМРО-ДПМНЕ Сашо Мијалков, повторно со писмо му се обрати на лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски, обвинувајќи го дека игра двојна игра ...
  сите 118 | | | веќе видена