Собрание

  во

  Српскиот претседател Александар Вучиќ постојано го споменува „македонското сценарио“, но тој греши и не разбира. Тоа што Вучиќ не го разбира и кога говори за ...
  сите 218 | | | веќе видена

  Големиот протест во Бугарија, во пресрет на референдумот за промена на системот на власт како и за добивање на нов устав, заврши со конфузна ситуација за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Српскиот претседател Александар Вучиќ постојано го споменува „македонското сценарио“, но тој греши и не разбира. Тоа што Вучиќ не го разбира и кога говори за ...
  сите 218 | | | веќе видена

  Движењето „Беса“ на предвремените локални избори за градоначалник на Дебар, нема да има свој кандидат. Овој политички субјект го подржува д-р Арбен Аголи, ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Засилена меѓународна соработка, средби, конференции, семинари, специјални гостувања поврзани со ЕУ и НАТО-интеграцијата, како и редовни активности на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Пратеникот на ДУИ, Џеват Адеми, заборави на борбата која до пред еден месец се водеше во собранието за официјализацијата на албанскиот јазик и на јавната ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Европската и НАТО агенда на Собранието двојно ги зголеми и трошоците за патувања и престој на пратениците во метрополите на Унијата, велат од кабинетот на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Движењето „Беса“ на предвремените локални избори за градоначалник на Дебар, нема да има свој кандидат. Овој политички субјект го подржува д-р Арбен Аголи, ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Пратеникот на ДУИ, Џеват Адеми, заборави на борбата што пред еден месец се водеше во Собранието за официјализацијата на албанскиот јазик и на јавната расправа ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Движењето „Беса” на предвремените локални избори за градоначалник на Дебар, нема да има свој кандидат. Овој политички субјект го подржува д-р Арбен Аголи, ...
  сите 78 | | | веќе видена