Собрание

  во

  Амбасадата на Соединетите Американски Држави во Приштина соопшти дека не била консултирана од косовската Влада во врска со одлуката за усвојување пакет закони ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Потпретседателот на Српската листа и пратеник во косовското Собрание Игор Симиќ се спротивстави на денешната одлука на Владата на Косово, во која партиципира и ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Причина за категоричното противење на Белград на приемот на Косово во светската полициска организација е стравот дека доколку Приштина успее во нејзината ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Амбасадата на САД соопшти денеска дека не била консултирана од косовската Влада во врска со одлуката за усвојување пакет закони за трансформација на ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Амбасадата на САД во Косово соопшти дека не била консултирана од косовската Влада во врска со одлуката за усвојување пакет закони за трансформација на ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Амбасадата на Соединетите Американски Држави во Приштина соопшти дека не била консултирана од косовската Влада во врска со одлуката за усвојување пакет закони ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Амбасадата на Соединетите Американски Држави во Приштина соопшти дека не била консултирана од косовската Влада во врска со одлуката за усвојување пакет закони ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Со сослушување на пратеникот Хари Локвенец од СДСМ заврши денешното рочиште за случувањата од 27 април во македонското Собрание. Тој рече дека била очигледна ...
  сите 174 | | | веќе видена

  Со сослушување на пратеникот Хари Локвенец од СДСМ заврши денешното рочиште за случувањата од 27 април во македонското Собрание. Тој рече дека била очигледна ...
  сите 174 | | | веќе видена

  Нови четворица сведоци денеска беа распрашани за случувањата од 27. април минатата година. Во претпладневната сесија на судсњкиот процес во својство на сведци, ...
  сите 174 | | | веќе видена

  Амбасадата на Соединетите Американски Држави во Приштина соопшти дека не била консултирана од косовската Влада во врска со одлуката за усвојување пакет закони ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Амбасадата на Соединетите Американски Држави во Приштина соопшти дека не била консултирана од косовската Влада во врска со одлуката за усвојување пакет закони ...
  сите 62 | | | веќе видена

  - Косовскиот претседател Хашим Тачи денеска ги повтори неговите заложби за, како што вели „корекција на границите“, изразувајќи уверување дека со тоа Косово ќе ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Приштина, 13 септември 2018 (МИА) – Причина за категоричното противење на Белград на приемот на Косово во светската полициска организација е стравот дека ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Причина за категоричното противење на Белград на приемот на Косово во светската полициска организација е стравот дека доколку Приштина успее во нејзината ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Причина за категоричното противење на Белград на приемот на Косово во светската полициска организација е стравот дека доколку Приштина успее во нејзината ...
  сите 11 | | | веќе видена