Собрание

  во

  Комисијата за уставни прашања работејќи викендот што измина со усвојување на четвртиот нацрт амандман ја заврши расправата по нацрт амандмани на Уставот и се ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Комисијата за уставни прашања, со девет гласа „за“ и пет „против“, го усвои и последниот од четирите предлог амандамани за промена на Уставот. Амандманот се ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Веруваме дека и Грција ќе го исполни она што го ветија. Ова го изјави министерот за надворешни работи Никола Димитров во интервјуто за германскиот весник ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Топката е засега кај нас. Ние веруваме дека Грците ќе го направат она што го ветија. Ова е најдобриот компромис што може да се направи, имајќи предвид колку ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Топката е засега кај нас. Ние веруваме дека Грците ќе го направат она што го ветија. Ова е најдобриот компромис што може да се направи, имајќи предвид колку ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Почитувани, во Република Македонија нема демократија. Нема демократско Собрание, има групација која е слепо исполнува партиски агенди, нема судство туку судии ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Почитувани, во Република Македонија нема демократија. Нема демократско Собрание, има групација која е слепо исполнува партиски агенди, нема судство туку судии ...
  сите 70 | | | веќе видена

  „Во Република Македонија нема демократија. Нема демократско Собрание, има групација која слепо исполнува партиски агенди, нема судство туку судии кои ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Почитувани, во Република Македонија нема демократија. Нема демократско Собрание, има групација која е слепо исполнува партиски агенди, нема судство туку судии ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Топката е засега кај нас. Ние веруваме дека Грците ќе го направат она што го ветија. Ова е најдобриот компромис што може да се направи, имајќи предвид колку ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Поради одржување на манифестациите „Скопје на точак 2018“ и атлетската трка „13 Ноември“ ќе се воведе привремен сообраќаен режим на повеќе сообраќајници во ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Српската листа (СЛ), партијата која ги претставува косовските Срби во Собранието на Косово и која е дел од владејачката коалиција во Косово, им ги понуди ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Сите што предложија и гласаа за пристапување кон измена на Уставот со цел прoмена на името на државата и идентитетот на нацијата се соочуваат со долгогодишни ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Поради одржување на манифестациите „Скопје на точак 2018“ и атлетската трка „13 Ноември“ ќе се воведе привремен сообраќаен режим на повеќе сообраќајници во ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски, еден од седумтемина исклучени од ВМРО-ДПМНЕ поради гласањето за отворање на Уставот заради амандмански интервенции во согласност со ...
  сите 75 | | | веќе видена