Соборниот

  во

  Додека го чекаат Никола Груевски да се појави во затворот Шутка за да ја издржува 2-годишната казна за случајот „Тенк“, на социјалните мрежи кружи стара ...
  сите 2 | | | веќе видена

  В сабота (10 ноември) граѓанската иницијатива „Македонија блокира“, на која ѝ се придружија повеќе организации заедно со политичката партија Единствена ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Во сабота (10. ноември) граѓанската иницијатива „Македонија блокира“ на која и се придружија повеќе организации заедно со политичката партија Единствена ...
  сите 92 | | | веќе видена

  В сабота (10 ноември) граѓанската иницијатива „Македонија блокира“, на која ѝ се придружија повеќе организации заедно со политичката партија Единствена ...
  сите 92 | | | веќе видена

  „МПЦ не го менува името, останува Македонска православна црква, историска и правна наследничка на Охридската архиепископија, има достоинство на Архиепископија ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Неколку измени во Уставот на Македонската православна црква - Охридска архиепископија од административен карактер, разграничување на границите и бројот на ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Неколку измени во Уставот на Македонската православна црква - Охридска архиепископија од административен карактер, разграничување на границите и бројот на ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Неколку измени во Уставот на Македонската православна црква - Охридска архиепископија од административен карактер, разграничување на границите и бројот на ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Неколку измени во Уставот на Македонската православна црква - Охридска архиепископија од административен карактер, разграничување на границите и бројот на ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Неколку измени во Уставот на Македонската православна црква – Охридска архиепископија од административен карактер, разграничување на границите и бројот на ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Неколку измени во Уставот на Македонската православна црква – Охридска архиепископија од административен карактер, разграничување на границите и бројот на ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Неколку измени во Уставот на Македонската православна црква – Охридска архиепископија од административен карактер, разграничување на границите и бројот на ...
  сите 51 | | | веќе видена