Сноуден

  во

  Да, некој мора и ова да го знае- политичарите немаат пријатели. Особено кога се на власт, тогаш особено. Оттука, критиките кон Заев и Спасовски дека не го ...
  | | веќе видена

  Никола Груевски не е единствениот функционер кој пребегнал во друга држава поради судска пресуда. По апсењето на поранешниот српски претседател Слободан ...
  сите 3 | | | веќе видена

  За следењето на убиениот саудиски новинар Џамал Кашоги користен е софтверот „Пегаз“ на израелската компанија „НСО“ наменет за кибер-контрола, изјави Едвард ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Едвард Сноуден, кој по разоткривањето на незаконските активности на американските безбедносни служби побегна од Америка во Русија, сега обвини израелска ...
  сите 3 | | | веќе видена

  – „Свиркачот" Едвард Сноуден, поранешен програмер во американската Национална базбедносна агенција (НСА), изјави дека постои врска меѓу убиството на саудискиот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  „Свиркачот“ Едвард Сноуден, поранешен програмер во американската Национална базбедносна агенција (НСА), изјави дека постои врска меѓу убиството на саудискиот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  „Свиркачот“ Едвард Сноуден, поранешен програмер во американската Национална базбедносна агенција (НСА), изјави дека постои врска меѓу убиството на саудискиот ...
  сите 118 | | | веќе видена

  „Свиркачот“ Едвард Сноуден, поранешен програмер во американската Национална базбедносна агенција (НСА), изјави дека постои врска меѓу убиството на саудискиот ...
  сите 112 | | | веќе видена

  „Свиркачот“ Едвард Сноуден, поранешен програмер во американската Национална базбедносна агенција (НСА), изјави дека постои врска меѓу убиството на саудискиот ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Американскиот дојавувач Едвард Сноуден ја обвини израелската компанија за сајбер-разузнавање „НСО груп технолоџи“ за продажба на опрема за дигитална кражба за ...
  сите 113 | | | веќе видена

  Дневно треба да се внесуваат најмногу 1.800 калории, покажа новата британска студија. Досегашната препорака беше дека жените дневно треба да внесуваат 2.000 ...
  сите 5 | | | веќе видена