Снежана

  во

  Постигната е согласност меѓу владеачкото мнозинство и опозицијата околу Предлог-законот за спречување на корупцијата и судир на интереси. СДСМ прифати 20 од 40 ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Прашањата за директен увид во сметките на носителите на јавни функции е затворено, Државната комисија за спречување на корупцијата ќе има право до директен ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Прашањата за директен увид во сметките на носителите на јавни функции е затворено, Државната комисија за спречување на корупцијата ќе има право до директен ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Прашањата за директен увид во сметките на носителите на јавни функции е затворено, Државната комисија за спречување на корупцијата ќе има право до директен ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Постигната е согласност меѓу владеачкото мнозинство и опозицијата околу Предлог-законот за спречување на корупцијата и судир на интереси. СДСМ прифати 20 од 40 ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Од 40 амандмани кои беа доставени од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ најдовме согласност за 20 амандмани коишто се во функција на зајакнување на текстот на ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Постигната е согласност меѓу владеачкото мнозинство и опозицијата околу предлог-законот за спречување на корупцијата и судир на интереси. СДСМ прифати 20 од 40 ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Постигната е согласност меѓу владејачкото мнозинство и опозицијата околу Предлог-законот за спречување на корупцијата и судир на интереси. СДСМ прифати 20 од ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Скопје, 16 јануари 2019 (МИА) – Постигната е согласност меѓу владеjачкото мнозинство и опозицијата околу Предлог-законот за спречување на корупцијата и судир ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Прашањето за директен увид во сметките на носителите на јавни функции е затворено, Државната комисија за спречување корупцијаа ќе има право до директен ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Постигната е согласност меѓу владеачкото мнозинство и опозицијата околу Предлог-законот за спречување на корупцијата и судир на интереси. СДСМ прифати 20 од 40 ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Постигната е согласност меѓу владеачкото мнозинство и опозицијата околу Предлог-законот за спречување на корупцијата и судир на интереси. СДСМ прифати 20 од 40 ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Постигната е согласност меѓу владеачкото мнозинство и опозицијата околу Предлог-законот за спречување на корупцијата и судир на интереси. СДСМ прифати 20 од 40 ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Постигната е согласност меѓу владеачкото мнозинство и опозицијата околу Предлог-законот за спречување на корупцијата и судир на интереси. СДСМ прифати 20 од 40 ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Македонија ќе добие силна и независна инстритуција за борба против корупцијата по европски стандарди. Пратеничката група на СДСМ и коалицијата остана доследна ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Постигната е согласност меѓу владеачкото мнозинство и опозицијата околу Предлог-законот за спречување на корупцијата и судир на интереси. СДСМ прифати 20 од 40 ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче рече дека ќе бара максимална казна за компанијата „Македонијалек“ за пропустот со погрешните декларации на вакцините МРП ...
  сите 94 | | | веќе видена