Смилковското

  во

  По пет години од првото барање, македонското министерството за правда повторно испрати писмо до своите колеги од Косово во кое бара првообвинетите во случајот ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Петчлениот судски совет, двајца обвинители од СЈО, двајца бранители на обвинетите во предметот наречен „Монструм“, правната застапничка на сега убиените ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Адвокатите на обвинетите извршители на маскарот кај Смилковското езеро, побараа од судот да дојде крим-теничар од МВР и да констатира дали “опелот” кој се ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Црвената „опел омега” со која бегале убијците на децата кај Смилковското езеро денеска е на увид на судот, обвинителите и јавноста во склад во близина на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Судиите од скопскиот Кривичен суд, Огнен Ставрев и Осман Шабани, заедно со обвинителите од СЈО, Фатиме Фетами и Гаврил Бубевски денеска извршија увид на ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Огнен Ставрев и Осман Шабани, судии од скопскиот Кривичен суд, во придружба на обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски од СЈО, денес извршија увид на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Кривичниот суд и обвинителите од СЈО го видоа автомобилот „омега“ од случајот Монструм Судии од Кривичниот суд и обвинителите на СЈО денеска направија увид на ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Црвената ,,опел омега” со која бегале убијците на децата кај Смилковското езеро денеска е на увид на судот, обвинителите и јавноста во склад во близина на ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Црвената ,,опел омега” со која бегале убијците на децата кај Смилковското езеро денеска е на увид на судот, обвинителите и јавноста во склад во близина на ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Адвокатите на обвинетите извршители на маскарот кај Смилковското езеро, побараа од судот да дојде крим-теничар од МВР и да констатира дали “опелот” кој се ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Црвената „опел омега” со која бегале убијците на децата кај Смилковското езеро денеска е на увид на судот, обвинителите и јавноста во склад во близина на ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Црвената ,,опел омега” со која бегале убијците на децата кај Смилковското езеро денеска е на увид на судот, обвинителите и јавноста во склад во близина на ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Црвената ,,опел омега” со која бегале убијците на децата кај Смилковското езеро денеска е на увид на судот, обвинителите и јавноста во склад во близина на ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Судењето за случајот „Монструм“ на Специјалното јавно обвинителство за петкратното убиство кај Смилковско Езеро од 12 април 2012 година продолжи денеска со ...
  сите 9 | | | веќе видена