Смиљковци

  во

  12 април 2019 1204.- Крстоносците во Четвртата крстоносна војна го зазеле Константинопол, претворајќи го во центар на Латинското царство – државите кои ги ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Од ЕВН Македонија АД, добиено е известување дека на ден 07.03.2019 година (четврток) без електрична енергија ќе останат: - во период од 09.00 до 10.00 часот ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Од ЕВН Македонија АД, добиено е известување дека на ден 07.03.2019 година (четврток) без електрична енергија ќе останат: – во период од 09.00 до 10.00 часот ...
  сите 17 | | | веќе видена

   Поединечно по населено место, надлежност што произлегува од  Законот за катастар на недвижности. Како што појаснуваат од Агенцијата, графичкиот регистар на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Агенцијата за катастар на недвижности ќе воспостави и ќе управува со Графичкиот регистар на улици и куќни броеви, кој ќе содржи теренски прибрани просторни и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Агенцијата за катастар на недвижности ќе воспостави и ќе управува со Графичкиот регистар на улици и куќни броеви, кој ќе содржи теренски прибрани просторни и ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Агенцијата за катастар на недвижности ќе воспостави и ќе управува со Графичкиот регистар на улици и куќни броеви, кој ќе содржи теренски прибрани просторни и ...
  сите 27 | | | веќе видена