Смилевски

  во

  Македонско-словачка монографија „Културата во земјите во транзиција“ ќе биде промовирана денеска во Ректоратот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Македонско-словачка монографија „Културата во земјите во транзиција“ ќе биде промовирана денеска во Ректоратот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Годинашната национална програма за култура , односно финасирањето на проекти од национален интерес во културата од областа на литературата и издавачката ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Адвокатот на осомничениот директор на печаницата „Европа 92“ од Кочани, Ратко Димитровски во истрагата „Поштенска банка“ за „Макфакс“ потврди дека поднел ...
  | | веќе видена

  Адвокатот на осомничениот директор на печаницата „Европа 92“ од Кочани, Ратко Димитровски во истрагата „Поштенска банка“ за „Макфакс“ потврди дека поднел ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Адвокатот на осомничениот директор на печаницата „Европа 92“ од Кочани, Ратко Димитровски во истрагата „Поштенска банка“ за „Макфакс“ потврди дека поднел ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Адвокатот на осомничениот директор на печаницата „Европа 92“ од Кочани, Ратко Димитровски во истрагата „Поштенска банка“ за „Макфакс“ потврди дека поднел ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Охрид, 5. февруари 2019 (ИНПРЕС) – Во просториите на охридската библиотека денес ќе биде промовирана монографијата „30 години Поетска ноќ во Велестово“. ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во НУ Библиотека „Григор Прличев" во Охрид, во рамките на годинашниве „Прличеви беседи", утре ќе биде промовирана монографијата „30 години Поетска ноќ во ...
  сите 20 | | | веќе видена