Словенија

  во

  Денес, градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски свечено го отвори Меѓународниот турнир во џиу-џица „Скопје опен“.Во своето обраќање ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Темелковски свечено го отвори Меѓународниот турнир во џиу-џица „Скопје опен” Денес, градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски свечено го отвори ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Иако по деценија и половина работите треба да бидат повеќе од јасни, сепак за широкиот круг на вљубеници во фотографијата и воопшто за овдешните трагачи по ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Прогресивното оданочување што Македонија ќе го воведе од следната година ќе ги зголеми приходите и ќе ја подобри еднаквоста, оценува Светска банка во најновата ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претставена е и нова формула за стапката за зголемување на минималната плата за 2019 и 2020 година. Законскиот предлог веќе начелно го усвоија сите коалициони ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Селекторот на младата македонска фудбалска репрезентација, Добринко Илиевски врати неколкумина „отпишани“ репрезентативци во составот во пресрет на двата ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претставена е и нова формула за стапката за зголемување на минималната плата за 2019 и 2020 година. Законскиот предлог веќе начелно го усвоија сите коалициони ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Претставена е и нова формула за стапката за зголемување на минималната плата за 2019 и 2020 година. Законскиот предлог веќе начелно го усвоија сите коалициони ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Селекторот на младата македонска фудбалска репрезентација, Добринко Илиевски врати неколкумина „отпишани“ репрезентативци во составот во пресрет на двата ...
  сите 13 | | | веќе видена