Словенија

  во

  зносот на законски пропишана минимална плата во европските земји значително се разликува. Минималецот во Швајцарија е 2.709 евра и е речиси 12 пати поголем од ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Првата дама на Америка, Меланија Трамп е зафатена веќе 13 години. Со оглед на тоа дека веќе долго време е во брак, тешко е да се замисли со друг човек, освен ...
  сите 16 | | | веќе видена

  За првпат во историјата, наш министер за одбрана седна на масата на Алијансата. Министерката Радмила Шекеринска учествуваше на состанокот на министри за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  За првпат во историјата, наш министер за одбрана седна на масата на Алијансата. Министерката Радмила Шекеринска учествуваше на состанокот на министри за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Износот на законски пропишана минимална плата во европските земји значително се разликува. Минималецот во Швајцарија е 2.709 евра и е речиси 12 пати поголем ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Скопје, 16 февруари 2019 За првпат во историјата, наш министер за одбрана седна на масата на Алијансата. Министерката Радмила Шекеринска учествуваше на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Европската комисија денеска соопшти дека ќе вложи средства во износ од 116,1 милиони евра за најнови интегрирани проекти кои ќе се финансираат во рамки на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Европската комисија денеска соопшти дека ќе вложи средства во износ од 116,1 милиони евра за најнови интегрирани проекти кои ќе се финансираат во рамки на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Европската комисија денеска соопшти дека ќе вложи средства во износ од 116,1 милиони евра за најнови интегрирани проекти кои ќе се финансираат во рамки на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Шансите се поголеми – Дончиќ може да игра на Ол-Стар! Лука Дончиќ би можел да заигра на „Ол-Стар“ натпреварот, натпреварот на сите ѕвезди во НБА лигата кој се ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Минатата недела во рамките на VI Регионален самит на претприемачи од Централна и Југоисточна Европа Европа (РСП) „300 БЕСТ“, Друштвото за управување со ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Европската комисија денеска соопшти дека ќе вложи средства во износ од 116,1 милиони евра за најнови интегрирани проекти кои ќе се финансираат во рамки на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Најголем број на склопени бракови во Европска Унија бележи Литванија, а најмалку во Словенија, велат податоците од Европската статистичка агенција објавени на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Европската комисија денеска соопшти дека ќе вложи средства во износ од 116,1 милиони евра за најнови интегрирани проекти кои ќе се финансираат во рамки на ...
  сите 6 | | | веќе видена